Autorijschool Sariessa in Krommenie

Autorijschool Sariessa in Krommenie

“Autorijschool Sariessa verzorgt rijlessen voor Rijschool Ruitenbeek”

Om in het groeiend aantal lesaanvragen te kunnen voorzien dienen er meerdere rijinstructeurs ingezet te worden. Ook Sariessa van Autorijschool Sariessa verzorgt daarom rijlessen voor Rijschool Ruitenbeek. Maak direct een afspraak voor een proefles.

Proefles aanvragen of lees over Rijschool Ruitenbeek

Professioneel en betrouwbaar
Gratis proefles autorijden
In Zaanstad en omgeving
Goedkope en goede rijlessen

Voordelige en goede rijlessen

Een groeiend aantal cursisten uit de omgeving van Zaandam heeft behoefte aan voordelige en vooral ook goede rijlessen. Ieder jaar weer kiezen er daarom meer cursisten om autorijlessen bij Rijschool Ruitenbeek te volgen. Om de kwaliteit van de rijlessen te waarborgen stelt de rijschool hoge eisen aan de manier van lesgeven. Sariessa heeft eerder al de nodige ervaring opgedaan in het geven van autorijles bij Rijschool Ruitenbeek.

Hoog slagingspercentage

Rijschool Ruitenbeek behoort tot de betere rijscholen in de Zaanstreek. De ontspannen rijlessen en persoonlijke aandacht vormen de basis voor het bovengemiddeld hoog slagingspercentage. Zo zit een cursist bij Rijschool Ruitenbeek nooit met een andere leerling in de auto. Op Facebook zijn er veel positieve recensies te lezen van voormalige cursisten en ook wordt de rijschool hier met 5 uit 5 sterren beoordeeld!

Gratis proefles volgen

Wil jij starten met het volgen van autorijlessen en ben jij op zoek naar een geschikte rijschool in de omgeving van Zaandam? Maak dan nu een afspraak voor een gratis proefles bij Rijschool Ruitenbeek. Door een proefles te nemen kun je kennismaken met het autorijden. Zowel Sariessa als onze andere ervaren instructeurs verzorgen ontspannen rijopleidingen en maken je wegwijs in de auto én het verkeer.

Aanmelden voor Proefles

Op de proefles zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


Ervaringen met Autorijschool Sariessa

Een kleine selectie ervaringen met de in Krommenie gevestigde Autorijschool

Isolde Steffhaan

“Samen met Sariessa heb ik echt goed leren rijden. Ze luistert naar je en probeert samen eventuele tegenslagen met je op te lossen. Daarnaast bespreekt ze na elke les de vooruitgang. Sariessa is een zeer goede en gezellige instructrice!”

Recensie van Isolde Steffhaan

(Geschreven op 28/06/2017 op Facebook)

Autorijschool Sariessa
5.0
2018-02-11T23:07:02+02:00

(Geschreven op 28/06/2017 op Facebook)

Recensie van Isolde Steffhaan

Allard Rieuwers

“Ik heb een geweldige ervaring gehad bij rijschool ruitenbeek. Tijdens de lessen bij Sariessa werd er duidelijk uitgelegd, geluisterd, nuttige tips gegeven en natuurlijk lol gemaakt. (...) Ik raad iedereen aan om hier rijlessen te nemen!”

Recensie van Allard Rieuwers

(Geschreven op 28/06/2017 op Facebook)

Autorijschool Sariessa
5.0
2018-02-12T00:29:35+02:00

(Geschreven op 28/06/2017 op Facebook)

Recensie van Allard Rieuwers

Enthousiast? Geïnteresseerd?

Kom jij uit de Zaanstreek en ben jij geïnteresseerd geraakt? Durf jij de eerste stap te maken richtingen jouw rijbewijs B? Vraag direct een proefles aan.

Vraag proefles aan of lees over Rijschool Ruitenbeek