Contact

Contact

Neem contact op met Rijschool Ruitenbeek

Contact opnemen

Rijschool Ruitenbeek probeert de informatie op deze website altijd zo compleet en actueel mogelijk te houden. Toch begrijpen wij dat je vragen kunt hebben waarop je het antwoord niet direct online kunt vinden. Schuw in dit geval vooral niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op middels ons handige contactformulier die je eveneens elders op deze pagina zult aantreffen. Je kunt hier overigens ook gewoon terecht voor het maken van een afspraak. Let op! Het is verplicht om je naam, telefoonnummer en e-mailadres in te vullen voordat je dit formulier kunt versturen. Ook is de anti-spam controle (reCAPTCHA) een verplichte procedure.

Contactgegevens en adres

Wij hanteren doorgaans geen algemeen bezoekadres. Wil jij onze rijinstructeurs toch persoonlijk (face to face) spreken dan vragen wij je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken middels de bovenstaande gegevens. Neem jij deel aan onze theoriecursus, dan wordt je volgens de afgesproken dagen en tijden verwacht op het volgende adres: Rijschool Ruitenbeek, Ketelmeer 5, 1509 HJ te ZAANDAM. Eventuele poststukken kunnen overigens ook naar dit adres worden verzonden.

Gratis proefles

Wil jij starten met het volgen van autorijlessen en ben jij op zoek naar een geschikte rijschool in de omgeving van Zaandam? Maak dan nu een afspraak voor een gratis proefles bij Rijschool Ruitenbeek en zet een eerste stap richting jouw rijbewijs. Door een proefles te nemen kun je op geheel vrijblijvende wijze kennismaken met het autorijden. Onze ervaren instructeurs verzorgen ontspannen rijopleidingen en maken je wegwijs in de auto en het verkeer. Klik hier om een gratis proefles aan te vragen.

Social Media

Rijschool Ruitenbeek is ook actief op de online social media platformen Facebook, Instagram en Google+. Door ons te liken of te volgen blijf jij altijd op de hoogte van bijvoorbeeld onze laatste acties. Zou jij onze rijschool aanraden aan andere leerlingen? Laat dan meteen een beoordeling met recensie achter!

Contactformulier