Over ons

Rijschool Ruitenbeek

Gratis proefles (Autorijles) bij Rijschool Ruitenbeek

Rijschool Ruitenbeek

Rijschool Ruitenbeek biedt praktijkopleidingen en theoriecursussen voor het behalen van het rijbewijs voor de personenauto (rijbewijs B). Onze rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring in het geven van goed verzorgde rijlessen en staan bekend om hun geduld, professionaliteit en duidelijke instructies. Tijdens onze rijlessen staat persoonlijke aandacht altijd centraal. Zo zit een cursist bij ons nooit met een andere leerling in de auto.

Ontspannen rijlessen

Ieder jaar kiezen er weer meer cursisten om autorijlessen bij Rijschool Ruitenbeek te volgen. Deze flinke toestroom van cursisten is het gevolg van onze ontspannen manier van lesgeven waarbij de cursist op eigen tempo wegwijs wordt gemaakt in de auto én het verkeer. Wij houden rekening met de verschillen tussen leerlingen en bieden iedere leerling daarom een rijopleiding op maat. Cursisten kunnen naast rijlessen in onze Volkswagen Golf BlueMotion lesauto’s ook rijlessen volgen in een kleinere lesauto.

Slagingspercentage en recensies

Rijschool Ruitenbeek behoort tot de betere rijscholen in Zaandam en omgeving. Onze ervaren rijinstructeurs en ontspannen rijlessen vormen de basis voor ons bovengemiddeld hoog slagingspercentage en de grote tevredenheid van onze cursisten. Vooral aan deze tevredenheid hechten wij veel waarde. Naast de vele positieve recensies op Facebook worden wij hier ook nog eens gewaardeerd met een 5 uit 5 sterren!

Rijlesgebied en proefles

Wil jij starten met het volgen van autorijlessen en ben jij op zoek naar een geschikte rijschool in de omgeving van Zaandam? Maak dan nu een afspraak voor een gratis proefles bij Rijschool Ruitenbeek. U kunt bij Rijschool Ruitenbeek terecht voor rijlessen in Zaandam, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Krommenie, Westzaan, Assendelft, Westknollendam, Wormer, Jisp, Oostknollendam, Wormerveer, Wijdewormer en Markenbinnen.

Aanmelden voor Proefles

Op de proefles zijn de algemene voorwaarden van toepassing.