Prijzen, Tarieven en Rijles Pakketten

Prijzen, Tarieven en Rijles paketten

Rijschool Ruitenbeek Prijzen, Tarieven & Rijles Pakketten

Losse Rijlessen

Wil jij losse rijlessen volgen zonder verdere verplichtingen of bevatten onze pakketten niet voldoende lesuren om succesvol een examen af te leggen? Dan bieden onze losse rijlessen wellicht een mooie uitkomst voor jou. Bij ons is het mogelijk om rijlessen van 60 minuten of 90 minuten te volgen. Tijdens deze rijlessen wordt je op ontspannen wijze door een ervaren instructeur wegwijs gemaakt in de auto én het verkeer. Zo zit je bij ons nooit met een andere leerling in de auto. Heb jij nog nooit eerder een rijles bij ons gevolgd? In dat geval kun jij éénmalig een gratis proefles volgen. Klik hier om je aan te melden voor een proefles.

BeschrijvingPrijs
Gratis proefles€ 0,00
Losse rijles - Uur (60 minuten)€ 46,00
Losse rijles - Anderhalf uur (90 minuten)€ 69,00

Rijles Pakketten

Uit onderzoek blijkt dat men landelijk gemiddeld 20 tot 30 rijlessen nodig heeft om het praktijkexamen succesvol te kunnen uitvoeren. Met oog op dit onderzoek bieden wij daarom ook rijles pakketten aan. De aanschaf van een pakket kan jou de nodige rust en zekerheid geven die nodig is voor een goede voorbereiding op het examen. Om gebruik te kunnen maken van een pakket dien je geen beperking te hebben op de Eigen Verklaring (EV) van het CBR, deze kun je zelf invullen op mijn.cbr.nl.

BeschrijvingPrijs
Pakket: 20 uur rijles + Examen€ 1155,00
Pakket: 20 uur rijles + Tussentijdse Toets (TTT) + Examen€ 1365,00
Herexamenpakket: 5 uur rijles + Herexamen€ 465,00

Rittenkaarten

Voor hen die van plan zijn om geregeld rijlessen te gaan volgen, kan de aanschaf van een rittenkaart erg handig zijn. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen een strippenkaart met 5 rijlessen of een strippenkaart met 10 rijlessen. Doordat de strippenkaart vooraf betaald moet worden ben je altijd verzekerd van je rijlessen.

BeschrijvingPrijs
5 Rittenkaart (vooraf betalen)€ 230,00
10 Rittenkaart (vooraf betalen)€ 460,00

Rijexamens

Voordat je een rijbewijs in ontvangst mag nemen zul je eerst een examen succesvol moeten volbrengen, vandaar dat wij hier verschillende varianten van aanbieden. Zo is het via ons bijvoorbeeld mogelijk om een Examen, Herexamen of Faalangst examen af te leggen. De Tussentijdse Toets (TTT) is verder geschikt als je alvast wilt wennen aan de examensituatie. Het BNOR examen is een speciaal examen voor hen die al vier keer is gezakt voor het praktijkexamen.

BeschrijvingPrijs
Tussentijdse Toets (TTT)€ 210,00
Eerste examen€ 235,00
Herexamen€ 235,00
Faalangst examen€ 310,00
BNOR examen (Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid)€ 310,00

Overige

Naast de losse rijlessen, rijexamens, rijles pakketten en rittenkaarten kunt u ook bij ons terecht voor de Eigen Verklaring (EV) en de Theoriecursus. Voor meer informatie over onze theoriecursus klikt u op theorie cursus in ons hoofdmenu bovenaan deze pagina.

BeschrijvingPrijs
Eigen Verklaring (EV) / Gezondheidsverklaring€ 37,80
Theoriecursus€ 185,00