Rijles in kleine auto

Rijles in kleine auto

“Een kleine lesauto, ontspannen rijlessen en geduldige rijinstructeurs”

Heeft u liever rijles in een kleine auto dan in een grote lesauto? Ook dat is mogelijk bij Rijschool Ruitenbeek. Als cursist kunt u bij ons kiezen voor rijlessen in zowel onze Volkswagen Golf Bleumotion lesauto’s als in onze relatief kleine Volkswagen Polo. Onze professionele rijinstructeurs helpen u met veel ervaring en geduld bij het behalen van uw rijbewijs.

Proefles aanvragen of lees over Rijschool Ruitenbeek

Geen andere cursist in de lesauto
Rijles in kleine auto
Gratis proefles autorijden
Leerzame en ontspannen rijles

Gebrek aan overzicht, ervaring of zelfvertrouwen

Niet alle leerlingen vinden het fijn om rijlessen te volgen in een grote lesauto. In sommige gevallen komt dit doordat de leerling in kwestie zelf klein van stuk is, in andere gevallen is dit het gevolg van een gebrek aan overzicht, ervaring of zelfvertrouwen. In elk van deze gevallen kunnen zowel het volgen van rijlessen in onze relatief kleine Volkswagen Polo als onze ontspannen manier van lesgeven uitkomst bieden. Zo zit een cursist bij ons bijvoorbeeld nooit met een andere leerling in de auto.

Rijles in kleine auto

De Volkswagen Polo is een handzame stadsauto. Deze relatief kleine lesauto is makkelijk wendbaar en zeer overzichtelijk. De cursist heeft hierdoor al snel het gevoel van totale controle, dit komt vaak ten goede aan de motivatie en het zelfvertrouwen van de cursist. Voor een enkele cursist vormt de Volkswagen Polo slechts een tussenstap naar één van onze grotere Volkswagen Golf Bleumotion lesauto’s.

Zeer goede recensies

De ontspannen rijlessen en persoonlijke aandacht vormen de basis voor het bovengemiddeld hoog slagingspercentage. Volgens de statistieken behoort Rijschool Ruitenbeek zelfs tot de betere rijscholen in de Zaanstreek. Op Facebook zijn er veel positieve recensies te lezen van voormalige cursisten en ook wordt de rijschool hier met 5 uit 5 sterren beoordeeld!

Een gratis proefles volgen?

Wil jij starten met het volgen van autorijlessen en ben jij op zoek naar een geschikte rijschool in de omgeving van Zaandam? Maak dan nu een afspraak voor een gratis proefles bij Rijschool Ruitenbeek. Door een proefles te nemen kun je kennismaken met het autorijden. Onze ervaren instructeurs verzorgen ontspannen rijopleidingen en maken je wegwijs in de auto én het verkeer.

Aanmelden voor Proefles

Op de proefles zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


Ervaringen met Rijschool Ruitenbeek

Een kleine selectie ervaringen met de in Zaandam gevestigde Autorijschool

Jonas van der Ham

"Gestructureerd op mijn niveau aangepaste lessen, gezellig en leerzaam. Denk niet dat ik een betere rijschool had kunnen vinden!!"

Recensie van Jonas van der Ham

~ Jonas van der Ham
(Geschreven op 22/03/2017 op Facebook)

Rijschool Ruitenbeek
5.0
2018-02-04T17:08:00+02:00

~ Jonas van der Ham
(Geschreven op 22/03/2017 op Facebook)

Recensie van Jonas van der Ham

Neal Marinus

"Rijschool Ruitenbeek is een top rijschool, het zijn leuke en hele leerzame lessen. Zeker een aanrader voor degene die nog moeten beginnen!!"

Recensie van Neal Marinus

~ Neal Marinus
(Geschreven op 10/03/2017 op Facebook)

Rijschool Ruitenbeek
5.0
2018-02-04T17:18:58+02:00

~ Neal Marinus
(Geschreven op 10/03/2017 op Facebook)

Recensie van Neal Marinus

Enthousiast? Geïnteresseerd?

Kom jij uit de Zaanstreek en ben jij geïnteresseerd geraakt? Durf jij de eerste stap te maken richtingen jouw rijbewijs B? Vraag dan direct een proefles aan.

Vraag proefles aan of lees over Rijschool Ruitenbeek