Theoriecursus Rijbewijs B

Theoriecursus Rijbewijs B

“Rijschool Ruitenbeek verzorgt theoriecursussen voor het rijbewijs B”

Kleine groepen dus veel persoonlijke aandacht
Moderne theorielessen met tablet PC’s
Tweedaagse theoriecursus en examen
Voorbereiding op het rijbewijs theorie examen

Meer informatie? Lees verder of bel ons!
Of stuur ons een Whatsapp bericht!

Aanmelden theoriecursus?Waarvoor dient het CBR theorie examen?

Voordat je deel mag nemen aan het praktijkexamen moet je eerst slagen voor het theorie examen. Door te slagen voor deze zogeheten auto theorie toon jij aan kennis te hebben van de verkeersregels en daarbij ook nog eens over voldoende verkeersinzicht te beschikken. Om jou te helpen bij het behalen van dit examen verzorgen wij naast onze praktijklessen ook een tweedaagse theoriecursus voor het autorijbewijs (categorie B). Tijdens deze snelcursus theorie wordt je voorbereid op het examen door middel van de nodige uitleg en trainingen.

Theoriecursus en examen

Om deel te kunnen nemen aan de theoriecursus betaal je slechts € 185,00. Je ontvangt hiervoor het theorieboek autorijden, een samenvatting van het theorieboek autorijden, een pre-paid card om nog eens 7,5 uur online te kunnen oefenen, 2 lesdagen inclusief koffie, thee en lunch en tot slot jouw daadwerkelijke deelname aan het CBR theorie examen. De moderne snelcursus met o.a. tablet PC’s vindt plaats op ons adres te Ketelmeer 5 (‘t Kalf) in Zaandam. Elders op deze pagina vindt u meer informatie over het CBR theorie examen.

Theorielessen volgen?

Heb je vragen of wil je deelnemen aan onze theoriecursus? Schroom dan vooral niet contact met ons op te nemen. Vul dan direct het aanmeldformulier die je bovenaan deze pagina treft. Let op! Het is verplicht om je naam, telefoonnummer en e-mailadres in te vullen voordat je dit formulier kunt versturen. Ook is de anti-spam controle (reCAPTCHA) een verplichte procedure. Onze aankomende cursusdagen zijn in het onderstaand overzicht te vinden. Wij verzoeken je op tijd aan te melden voor de theoriecursus. Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de aanmelding gezamenlijk in te plannen volgens één van de onderstaande mogelijkheden.

1.
2.Zaterdag 8-6 en 15-69.00 tot +/- 17.00 uur
3.

CBR theorie examen

In overleg met jou wordt er een theorie examen ingepland bij het CBR. Presteer jij beter door minder tijdsdruk of heb je moeite met lezen dan is het ook mogelijk om een theorie-examen met extra tijd te aan te vragen bij het CBR (inclusief gesproken tekst), de extra kosten hiervoor zijn door het CBR vastgesteld op € 10,50. Je kunt dit bedrag overigens terug krijgen wanneer je over een dyslexieverklaring beschikt.

Aanmelden theorie examen auto

Voordat wij het rijexamen voor jou kunnen aanvragen moet je daar eerst toestemming voor geven. Je doet dit met een machtiging. Log hiervoor in bij mijn.cbr.nl met je DigiD. Wanneer er gedurende het machtigings-proces om een CBR-rijschoolnummer wordt gevraagd, voert u 6105X1 in. Door deze machtiging zo vroeg mogelijk af te geven is het CBR in staat om de drukte in te schatten zodat er bijvoorbeeld extra personeel kan worden ingezet.

Zelfstudie

Bezoek nu theorie-leren.nl/shop/school/rijschool-ruitenbeek.html en bepaal op welke manier jij je theorie wilt behalen. Op deze website kun je een examen voor het rijbewijs B oefenen en zelfs een complete theoriecursus aanschaffen. Zo bepaal jij zelf het studietempo. Neem ruim de tijd om de stof te leren! Het is niet moeilijk, maar het kost wel enige inspanning. Om het theorie-examen zelf in te plannen bij het CBR ga je naar mijn.cbr.nl en volg de procedure.